Teamfoto Klusbedrijf LVB

Veelgestelde vragen

Wij staan in Breda voor u klaar!
Een Glaszetter
Werkzaam in Breda, hoofdvestiging St. Willebrord

Veelgestelde vragen

Wij hebben hieronder de antwoorden op de vragen die onze glaszetters vaak krijgen voor u op een rijtje gezet. Zoekt u informatie die niet is opgenomen in dit overzicht? Indien u meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen middels het onderstaande formulier of door te bellen naar 0165 239 700.

Onze glaszetters bellen u altijd wanneer zij onderweg zijn naar u, zodat u niet de gehele dag thuis hoeft te blijven. Maar het is wel belangrijk dat er iemand aanwezig is, zodat de glaszetter toegang heeft tot het pand of woning om de werkzaamheden uit te voeren. Ook dient de werkbon na afloop ondertekend te worden.

Veel mensen zijn verzekerd voor glasschade. U kunt het beste contact opnemen met uw verzekeraar om te controleren of dit gedekt wordt. Wanneer uw glasschade herstel inderdaad gedekt wordt door uw verzekeraar kunt de akte van cessie invullen en retourneren aan ons. Glaspunt dient de factuur rechtstreeks bij uw verzekering in. U blijft wel eindverantwoordelijke voor de factuur.

Wij bieden de volgende diensten aan: reparatie van glasschade, zoals barsten en gebroken ruiten. Plaatsing van dubbel glas voor verbeterde energie-efficiëntie. Installatie van isolatieglas om warmteverlies te verminderen. Verkoop van diverse glassoorten via onze glashandel.

Klusbedrijf LVB is gespecialiseerd in glaszettersdiensten, waaronder glasschadeherstel, plaatsing van dubbel glas en isolatieglas en daarnaast leveren wij ook glaswerk (glashandel).

Dubbel glas en isolatieglas verbeteren de isolatie van uw woning, wat leidt tot lagere energiekosten en een comfortabeler binnenklimaat.

U kunt contact met ons opnemen via ons telefoonnummer: 0165 239 700. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op deze website.

Ja, Klusbedrijf LVB biedt spoeddiensten aan voor situaties waarin onmiddellijke glasschadeherstel nodig is.

Wij hebben meerdere uitrij locaties door heel Nederland. Wij bedienen ook Breda en omliggende gebieden in de regio.

Absoluut, neem contact met ons op en verstrek details over uw project. We zullen u graag een gepersonaliseerde offerte bezorgen.

Klusbedrijf LVB staat bekend om onze deskundige service, snelle respons en hoogwaardige glaskwaliteit. We streven ernaar om elke klanttevredenheid te garanderen.

Ja, we bieden garantie op ons geleverde glas en de uitgevoerde diensten. Neem contact op voor meer informatie over onze garantievoorwaarden.

Indien u aanvullende of andere vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via 0165 239 700. U kunt ook een vraag stellen via het contactformulier op deze pagina. Maak gebruik van onze expertise en laat ons u verder helpen!

Klusbedrijf LVB staat voor u klaar in Breda
Over ons

Klusbedrijf LVB is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig stucwerk in de regio Breda. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor de expertise van onze professionals? Wij begrijpen als geen ander het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0165 239 700

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Klusbedrijf LVB

Klusbedrijf LVB is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig stucwerk in de regio Breda. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor de expertise van onze professionals? Wij begrijpen als geen ander het belang van deadlines in de wereld van stucwerk, en daarom garanderen wij een punctuele oplevering, altijd voor 100%.


Wat ons onderscheidt, is onze efficiënte service. In tegenstelling tot veel andere stukadoorsbedrijven kunnen wij u op relatief korte termijn van dienst zijn. Bij Klusbedrijf LVB staat snelheid niet gelijk aan concessies doen aan kwaliteit; wij zijn dé specialist in stucwerk.


Mijn naam is Lorenzo van Beers, en ik ben al geruime tijd actief in het stukadoors vak. Enkele jaren geleden ben ik als zelfstandig ondernemer gestart, en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in de regio, met ervaren vakmensen als mijn gewaardeerde collega's.


Ons team van bekwame vakmensen zet zich dagelijks vol overtuiging in om ruimtes te transformeren. We streven ernaar de beoogde sfeer van een ruimte te begrijpen en te realiseren, waarbij we samen met onze opdrachtgevers ideeën uitwisselen voor het beste resultaat. Pas nadat alle details, van materialen tot kleuren en technieken, grondig zijn besproken, gaan we met een concreet idee aan de slag. Onze vakmensen werken laagje voor laagje om een perfect eindresultaat te bereiken, met oog voor de kleinste details. We streven ernaar de afwerking pas te voltooien als het niet meer beter kan.


Kies voor echt vakmanschap met ons team, dat beschikt over jarenlange ervaring in stucwerk. Naast hoogwaardige dienstverlening hanteren wij scherpe tarieven, waarmee u in deze tijd kunt besparen op verbouwingskosten.


Een offerteaanvraag bij ons resulteert doorgaans binnen 24 uur in een reactie en een op maat gemaakte offerte.


Ook voor spoedklussen staan wij paraat. Indien u snel geholpen moet worden, neem dan direct telefonisch contact met ons op.