Teamfoto Klusbedrijf LVB
Werkzaam in Breda, hoofdvestiging St. Willebrord

Lek dubbel glas Breda

Het kan gebeuren dat dubbel glas of isolatieglas gaat lekken. Dat is heel vervelend, want daardoor neemt de isolatiewaarde sterk af en wordt het zicht minder goed. Het ontstaan van een lek in dubbelglas wordt veroorzaakt doordat de kader die de twee glasplaten bij elkaar houdt niet meer luchtdicht is. Hierdoor trekt vochtige buitenlucht naar binnen vanwege het drukverschil. Doordat het droogmiddel tussen de glasplaten verzadigd raakt met vocht, ontstaat er condens. Het vuil dat met het condens-vocht meekomt kan ook vlekken veroorzaken in de ruimte tussen de glasplaten (de spouw).

De meest voorkomende oorzaken van een dubbelglas lek

Het voorkomen van vochtindringing begint bij het onderhouden van de verf en kit. Dubbel glas heeft in de meeste gevallen een fabrieksgarantie van 10 jaar vanwege mogelijke fabricagefouten. Afhankelijk van het type en de kwaliteit van het glas gaat dubbelglas gemiddeld zo'n 30 jaar mee.

Hoe kan ik een lek in dubbelglas herkennen?

U kunt lek dubbelglas als volgt herkennen: er is vocht zichtbaar in de spouw of er ontstaat een witte of blauwe waas door kalkaanslag Het vocht of de condens is met name merkbaar in de ochtend en avond, vanwege de grote schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid. Bent u bekend met deze symptomen en wilt u een oplossing? Voel u vrij om contact op te nemen met Klusbedrijf LVB.

Kan ik een lek in dubbelglas repareren?

Het is spijtig genoeg niet mogelijk. Als uw dubbelglas eenmaal lek is, kan het niet meer hersteld worden. Bij dubbelglas wordt de ruimte tussen de glasplaten gevuld met droge lucht, argon of krypton. Wanneer deze vulling ontsnapt, zal het glas niet meer isoleren. Het glas moet in dit geval vervangen worden. U kunt hiervoor contact op nemen met onze glaszetters door te bellen met 0165 239 700.


Gerelateerde pagina's

Klusbedrijf LVB staat voor u klaar in Breda
Over ons

Klusbedrijf LVB is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig stucwerk in de regio Breda. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor de expertise van onze professionals? Wij begrijpen als geen ander het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0165 239 700

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor lek raam vervangen?

Over Klusbedrijf LVB

Klusbedrijf LVB is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig stucwerk in de regio Breda. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor de expertise van onze professionals? Wij begrijpen als geen ander het belang van deadlines in de wereld van stucwerk, en daarom garanderen wij een punctuele oplevering, altijd voor 100%.


Wat ons onderscheidt, is onze efficiënte service. In tegenstelling tot veel andere stukadoorsbedrijven kunnen wij u op relatief korte termijn van dienst zijn. Bij Klusbedrijf LVB staat snelheid niet gelijk aan concessies doen aan kwaliteit; wij zijn dé specialist in stucwerk.


Mijn naam is Lorenzo van Beers, en ik ben al geruime tijd actief in het stukadoors vak. Enkele jaren geleden ben ik als zelfstandig ondernemer gestart, en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in de regio, met ervaren vakmensen als mijn gewaardeerde collega's.


Ons team van bekwame vakmensen zet zich dagelijks vol overtuiging in om ruimtes te transformeren. We streven ernaar de beoogde sfeer van een ruimte te begrijpen en te realiseren, waarbij we samen met onze opdrachtgevers ideeën uitwisselen voor het beste resultaat. Pas nadat alle details, van materialen tot kleuren en technieken, grondig zijn besproken, gaan we met een concreet idee aan de slag. Onze vakmensen werken laagje voor laagje om een perfect eindresultaat te bereiken, met oog voor de kleinste details. We streven ernaar de afwerking pas te voltooien als het niet meer beter kan.


Kies voor echt vakmanschap met ons team, dat beschikt over jarenlange ervaring in stucwerk. Naast hoogwaardige dienstverlening hanteren wij scherpe tarieven, waarmee u in deze tijd kunt besparen op verbouwingskosten.


Een offerteaanvraag bij ons resulteert doorgaans binnen 24 uur in een reactie en een op maat gemaakte offerte.


Ook voor spoedklussen staan wij paraat. Indien u snel geholpen moet worden, neem dan direct telefonisch contact met ons op.


Bouwgarant,VCA,GLAS Vakcertificaat,VGO-keur,KOMO,Politiekeurmerk Veilig Wonen,Erkend leerbedrijf,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!