Teamfoto Klusbedrijf LVB
Glasservice Wij staan in Breda voor u klaar!
Een Glaszetter
Werkzaam in Breda, hoofdvestiging St. Willebrord

Glasservice Breda

Bij onze glasservice in Breda kunt u terecht voor glaswerk van alle soorten en maten. Wat voor glas u ook nodig heeft, wij hebben het in onze collectie. Indien u glaswerkzaamheden of glasherstel in Breda en omgeving nodig heeft, kunt u altijd rekenen op onze glasservice. Ons professionele team heeft ruime ervaring in het leveren en plaatsen van glaswerk in Breda en omliggende gebieden.

Ervaren glaszetters, snelle service

Bent u op zoek naar een glasservice die gespecialiseerd is in het plaatsen van glas in Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u kiezen uit een breed scala aan glasproducten, waaronder dubbelglas, HR glas en draadglas. Door te kiezen voor dubbel- of isolatieglas kunt u genieten van een comfortabelere woonomgeving. Met dubbel- en isolatieglas kunt u flink besparen op uw energiekosten. Dit heeft niet alleen een positieve impact op uw financiële situatie, maar ook op het milieu.

Wanneer veiligheidsglas nodig of verplicht is, staan wij voor u klaar. Wij leveren en plaatsen iedere gewenste glassoort. Wenst u uw glas vakkundig geplaatst te hebben door een professioneel bedrijf in Breda? Maak dan gebruik van onze diensten. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met onze glaszetter? Neem dan gerust contact met ons op.

Glas laten vervangen in Breda

Door het glas in uw huis te vervangen, kunt u een wereld van verschil maken. Of u nu oud glas wilt vervangen, wilt overstappen op dubbel glas voor betere isolatie, of glasschade wilt laten repareren, Klusbedrijf LVB is uw betrouwbare partner in Breda en omstreken. Doordat wij beschikken over een snelle 24-uurs-glasservice en ruime ervaring, staan wij garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bel 0165 239 700 of vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Over onze glasservice in Breda

Bij glasschade zijn wij normaliter binnen 30 minuten bij u op locatie in Breda. Omdat Klusbedrijf LVB meerdere uitrijd-locaties heeft is er vaak een vestiging dicht in uw omgeving.

Onze glaszetters bellen u altijd wanneer zij onderweg zijn naar u, zodat u niet de gehele dag thuis hoeft te blijven. Maar het is wel belangrijk dat er iemand aanwezig is, zodat de glaszetter toegang heeft tot het pand of woning om de werkzaamheden uit te voeren. Ook dient de werk-bon na afloop ondertekend te worden.

U kunt het beste contact opnemen met uw verzekeraar om te controleren of dit gedekt wordt. Wanneer uw glasschade herstel inderdaad gedekt wordt door uw verzekeraar kunt de akte van cessie invullen en retourneren aan ons. Klusbedrijf LVB dient de factuur rechtstreeks bij uw verzekering in. U blijft wel eindverantwoordelijke voor de factuur.

Absoluut, neem contact met ons op middels onderstaand formulier en verstrek daarin zo veel mogelijk details over uw project of glas-probleem. We zullen u graag een gepersonaliseerde offerte bezorgen.
Klusbedrijf LVB staat voor u klaar in Breda
Over ons

Klusbedrijf LVB is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig stucwerk in de regio Breda. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor de expertise van onze professionals? Wij begrijpen als geen ander het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0165 239 700

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Klusbedrijf LVB

Klusbedrijf LVB is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig stucwerk in de regio Breda. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor de expertise van onze professionals? Wij begrijpen als geen ander het belang van deadlines in de wereld van stucwerk, en daarom garanderen wij een punctuele oplevering, altijd voor 100%.


Wat ons onderscheidt, is onze efficiënte service. In tegenstelling tot veel andere stukadoorsbedrijven kunnen wij u op relatief korte termijn van dienst zijn. Bij Klusbedrijf LVB staat snelheid niet gelijk aan concessies doen aan kwaliteit; wij zijn dé specialist in stucwerk.


Mijn naam is Lorenzo van Beers, en ik ben al geruime tijd actief in het stukadoors vak. Enkele jaren geleden ben ik als zelfstandig ondernemer gestart, en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in de regio, met ervaren vakmensen als mijn gewaardeerde collega's.


Ons team van bekwame vakmensen zet zich dagelijks vol overtuiging in om ruimtes te transformeren. We streven ernaar de beoogde sfeer van een ruimte te begrijpen en te realiseren, waarbij we samen met onze opdrachtgevers ideeën uitwisselen voor het beste resultaat. Pas nadat alle details, van materialen tot kleuren en technieken, grondig zijn besproken, gaan we met een concreet idee aan de slag. Onze vakmensen werken laagje voor laagje om een perfect eindresultaat te bereiken, met oog voor de kleinste details. We streven ernaar de afwerking pas te voltooien als het niet meer beter kan.


Kies voor echt vakmanschap met ons team, dat beschikt over jarenlange ervaring in stucwerk. Naast hoogwaardige dienstverlening hanteren wij scherpe tarieven, waarmee u in deze tijd kunt besparen op verbouwingskosten.


Een offerteaanvraag bij ons resulteert doorgaans binnen 24 uur in een reactie en een op maat gemaakte offerte.


Ook voor spoedklussen staan wij paraat. Indien u snel geholpen moet worden, neem dan direct telefonisch contact met ons op.