Teamfoto Klusbedrijf LVB
Werkzaam in Breda, hoofdvestiging St. Willebrord

Kapotte ruit repareren Breda

Schade aan je woning of elders brengt altijd gedoe met zich mee, vooral als je ruit kapot is. Daarom wil je snel geholpen worden. Als je Klusbedrijf LVB inschakelt, weet je zeker dat de ervaren glaszetters de glasschade deskundig herstellen en dat de situatie snel weer veilig is. Indien reparatie niet mogelijk is, bieden wij een ruim assortiment aan glas om je kapotte ruit te vervangen.

Dag en nacht hulp bij glasschade

Zijn uw ramen beschadigd? Bel onze glaszetter direct op 0165 239 700 of gebruik het contactformulier voor hulp in Breda en omstreken: hier kunt u dag en nacht terecht om uw glasschade te melden. Onze klantenservice zorgt ervoor dat een ervaren vakman binnenkort bij u is. Deze professional zal de schade inspecteren en uw ramen tijdelijk dichten met een praktische oplossing. Vervolgens zal onze glaszetter direct nieuwe beglazing voor u bestellen. Dit zal uiteraard ook worden geplaatst door een van onze ervaren glaszetters.

Andere soorten glasschade

Voor al uw glaswerk dat hersteld moet worden, waaronder ruiten, deuren en tafels, kunt u bij ons terecht. Klusbedrijf LVB staat al jarenlang garant voor professioneel vakmanschap op het gebied van het repareren en plaatsen van diverse soorten glasschade. Bij ons kunt u vertrouwen op de hoogste kwaliteit glasservice in Breda en de omgeving.


Gerelateerde pagina's

Klusbedrijf LVB staat voor u klaar in Breda
Over ons

Klusbedrijf LVB is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig stucwerk in de regio Breda. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor de expertise van onze professionals? Wij begrijpen als geen ander het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0165 239 700

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor kapotte ruit repareren?

Over Klusbedrijf LVB

Klusbedrijf LVB is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig stucwerk in de regio Breda. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor de expertise van onze professionals? Wij begrijpen als geen ander het belang van deadlines in de wereld van stucwerk, en daarom garanderen wij een punctuele oplevering, altijd voor 100%.


Wat ons onderscheidt, is onze efficiënte service. In tegenstelling tot veel andere stukadoorsbedrijven kunnen wij u op relatief korte termijn van dienst zijn. Bij Klusbedrijf LVB staat snelheid niet gelijk aan concessies doen aan kwaliteit; wij zijn dé specialist in stucwerk.


Mijn naam is Lorenzo van Beers, en ik ben al geruime tijd actief in het stukadoors vak. Enkele jaren geleden ben ik als zelfstandig ondernemer gestart, en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in de regio, met ervaren vakmensen als mijn gewaardeerde collega's.


Ons team van bekwame vakmensen zet zich dagelijks vol overtuiging in om ruimtes te transformeren. We streven ernaar de beoogde sfeer van een ruimte te begrijpen en te realiseren, waarbij we samen met onze opdrachtgevers ideeën uitwisselen voor het beste resultaat. Pas nadat alle details, van materialen tot kleuren en technieken, grondig zijn besproken, gaan we met een concreet idee aan de slag. Onze vakmensen werken laagje voor laagje om een perfect eindresultaat te bereiken, met oog voor de kleinste details. We streven ernaar de afwerking pas te voltooien als het niet meer beter kan.


Kies voor echt vakmanschap met ons team, dat beschikt over jarenlange ervaring in stucwerk. Naast hoogwaardige dienstverlening hanteren wij scherpe tarieven, waarmee u in deze tijd kunt besparen op verbouwingskosten.


Een offerteaanvraag bij ons resulteert doorgaans binnen 24 uur in een reactie en een op maat gemaakte offerte.


Ook voor spoedklussen staan wij paraat. Indien u snel geholpen moet worden, neem dan direct telefonisch contact met ons op.


Bouwgarant,VCA,GLAS Vakcertificaat,VGO-keur,KOMO,Politiekeurmerk Veilig Wonen,Erkend leerbedrijf,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!