Teamfoto Klusbedrijf LVB
Werkzaam in Breda, hoofdvestiging St. Willebrord

Dubbel glas Breda

Bij het monteren van Isolatieglas, ook wel dubbelglas genoemd, worden er twee glasplaten naast elkaar geplaatst en stevig verbonden met een spouw die lucht- en waterdicht is. Hierdoor wordt er een isolerende luchtlaag gecreëerd tussen de twee glasplaten. Bij het installeren van dubbelglas is er een luchtruimte tussen de glasplaten aanwezig. Echter, bij HR++ is dat anders. Bij HR++ glas is er een coating op het glas en tussen de glasplaten bevindt zich edelgas. Hierdoor kunt u flink besparen op stookkosten per jaar en heeft uw woning een betere isolatie in vergelijking met enkelglas.

Specialistisch werk is nodig voor het selecteren, op maat maken en installeren van dubbel glas.
Het installeren, aanpassen en kiezen van dubbel glas vraagt om gespecialiseerde kennis.

Klusbedrijf LVB is uw partner in Breda en omgeving. Onze specialisten zijn er om u het beste advies te geven en de juiste oplossing voor u te vinden. Wij bieden een breed scala aan glaswerk. Maak een afspraak of vraag een offerte aan via 0165 239 700 of het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Verschillende soorten isolatieglas

Op onze website vindt u een overzicht van de diverse soorten isolatieglas waar u uit kunt kiezen. We hebben al vermeld dat dubbelglas (HR+) uit twee glasplaten met lucht bestaat. HR++ heeft daarentegen een extra coating op het glas en bevat edelgas in de spouw. Dit zorgt voor een nog betere isolerend effect. Zo kunt u geld besparen, omdat er minder warmte verloren gaat via de ramen kan dit aanzienlijk schelen op de stookkosten. Dit is dus ook goed voor het milieu.

Glaslekkage

Wanneer er aanhoudende condens optreedt op uw ramen, kan dit duiden op een lek in uw beglazing. Onze glaszetters bieden ook hulp bij lekkend glas. Wanneer er zich condens vormt aan de buiten- of binnenkant van uw beglazing, is dit niet per se een indicatie van een glaslekkage. Pas wanneer er condensatie aanwezig is tussen de twee glasplaten, is er sprake van een dergelijke glasschade. Wanneer de condensatie zich voordoet aan de buitenzijde van uw ramen, is dit meestal een indicatie dat deze goed geïsoleerd zijn. Bij condensvorming aan de binnenzijde is het verstandig om de ruimte goed te ventileren of te laten voorzien van dubbelglas.


Klusbedrijf LVB staat voor u klaar in Breda
Over ons

Klusbedrijf LVB is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig stucwerk in de regio Breda. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor de expertise van onze professionals? Wij begrijpen als geen ander het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0165 239 700

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor dubbel glas zetten?

Over Klusbedrijf LVB

Klusbedrijf LVB is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig stucwerk in de regio Breda. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor de expertise van onze professionals? Wij begrijpen als geen ander het belang van deadlines in de wereld van stucwerk, en daarom garanderen wij een punctuele oplevering, altijd voor 100%.


Wat ons onderscheidt, is onze efficiënte service. In tegenstelling tot veel andere stukadoorsbedrijven kunnen wij u op relatief korte termijn van dienst zijn. Bij Klusbedrijf LVB staat snelheid niet gelijk aan concessies doen aan kwaliteit; wij zijn dé specialist in stucwerk.


Mijn naam is Lorenzo van Beers, en ik ben al geruime tijd actief in het stukadoors vak. Enkele jaren geleden ben ik als zelfstandig ondernemer gestart, en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in de regio, met ervaren vakmensen als mijn gewaardeerde collega's.


Ons team van bekwame vakmensen zet zich dagelijks vol overtuiging in om ruimtes te transformeren. We streven ernaar de beoogde sfeer van een ruimte te begrijpen en te realiseren, waarbij we samen met onze opdrachtgevers ideeën uitwisselen voor het beste resultaat. Pas nadat alle details, van materialen tot kleuren en technieken, grondig zijn besproken, gaan we met een concreet idee aan de slag. Onze vakmensen werken laagje voor laagje om een perfect eindresultaat te bereiken, met oog voor de kleinste details. We streven ernaar de afwerking pas te voltooien als het niet meer beter kan.


Kies voor echt vakmanschap met ons team, dat beschikt over jarenlange ervaring in stucwerk. Naast hoogwaardige dienstverlening hanteren wij scherpe tarieven, waarmee u in deze tijd kunt besparen op verbouwingskosten.


Een offerteaanvraag bij ons resulteert doorgaans binnen 24 uur in een reactie en een op maat gemaakte offerte.


Ook voor spoedklussen staan wij paraat. Indien u snel geholpen moet worden, neem dan direct telefonisch contact met ons op.


Bouwgarant,VCA,GLAS Vakcertificaat,VGO-keur,KOMO,Politiekeurmerk Veilig Wonen,Erkend leerbedrijf,Kiwa,Keurmerk ConsuBeter,GroenGedaan!