Teamfoto Klusbedrijf LVB
Glasschade Wij staan in Breda voor u klaar!
Een Glaszetter
Werkzaam in Breda, hoofdvestiging St. Willebrord

Glasschade Breda

Is er een kras in het glas? Of heeft een voetbal per ongeluk de ruit beschadigd? Voor snel glasherstel in Breda kunt u altijd terecht bij de professionals van Klusbedrijf LVB. Met meer dan twintig jaar ervaring zijn wij bekend in dit vakgebied. Onze uitgebreide kennis en kunde zetten wij graag in voor u! Wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via 0165 239 700 of vul het contactformulier in om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Kwaliteit bij glasherstel

Met onze glasreparatie kunnen we vaak het glas herstellen. Hierdoor ziet de beglazing er weer als nieuw uit. Als de beschadiging te ernstig is, is het verstandig om de betreffende ruit te laten vervangen. Als het gaat om glasherstel of vervanging, kun je altijd bij ons terecht voor advies. Bij ons staat kwaliteit altijd voorop.

24-uurs glasservice

Wanneer een ruit kapot is, moet er vaak snel gerepareerd worden. Als het glas van de voordeur kapot is, kan het niet wachten tot de volgende werkdag. Om ervoor te zorgen dat u altijd snel geholpen kunt worden, bieden wij u een 24-uurs glasservice aan. U kunt onze glaszetters altijd bereiken, 365 dagen per jaar. Wilt u snel glasherstel laten uitvoeren? Neem dan snel contact met ons op!

Klusbedrijf LVB staat voor u klaar in Breda
Over ons

Klusbedrijf LVB is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig stucwerk in de regio Breda. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor de expertise van onze professionals? Wij begrijpen als geen ander het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0165 239 700

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Klusbedrijf LVB

Klusbedrijf LVB is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig stucwerk in de regio Breda. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor de expertise van onze professionals? Wij begrijpen als geen ander het belang van deadlines in de wereld van stucwerk, en daarom garanderen wij een punctuele oplevering, altijd voor 100%.


Wat ons onderscheidt, is onze efficiënte service. In tegenstelling tot veel andere stukadoorsbedrijven kunnen wij u op relatief korte termijn van dienst zijn. Bij Klusbedrijf LVB staat snelheid niet gelijk aan concessies doen aan kwaliteit; wij zijn dé specialist in stucwerk.


Mijn naam is Lorenzo van Beers, en ik ben al geruime tijd actief in het stukadoors vak. Enkele jaren geleden ben ik als zelfstandig ondernemer gestart, en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in de regio, met ervaren vakmensen als mijn gewaardeerde collega's.


Ons team van bekwame vakmensen zet zich dagelijks vol overtuiging in om ruimtes te transformeren. We streven ernaar de beoogde sfeer van een ruimte te begrijpen en te realiseren, waarbij we samen met onze opdrachtgevers ideeën uitwisselen voor het beste resultaat. Pas nadat alle details, van materialen tot kleuren en technieken, grondig zijn besproken, gaan we met een concreet idee aan de slag. Onze vakmensen werken laagje voor laagje om een perfect eindresultaat te bereiken, met oog voor de kleinste details. We streven ernaar de afwerking pas te voltooien als het niet meer beter kan.


Kies voor echt vakmanschap met ons team, dat beschikt over jarenlange ervaring in stucwerk. Naast hoogwaardige dienstverlening hanteren wij scherpe tarieven, waarmee u in deze tijd kunt besparen op verbouwingskosten.


Een offerteaanvraag bij ons resulteert doorgaans binnen 24 uur in een reactie en een op maat gemaakte offerte.


Ook voor spoedklussen staan wij paraat. Indien u snel geholpen moet worden, neem dan direct telefonisch contact met ons op.