Teamfoto Klusbedrijf LVB
Glas plaatsen Wij staan in Breda voor u klaar!
Een Glaszetter
Werkzaam in Breda, hoofdvestiging St. Willebrord

Glas plaatsen Breda

Bent u op zoek naar een nieuwe raam? Als u glasschade heeft of als u uw ruiten wilt vervangen, is het kiezen van het juiste type glas ook van belang. Steeds vaker wordt er gekozen voor isolatieglas vanwege de vele voordelen, zoals energiebesparing en de geluidsisolerende werking hiervan. Bij oudere woningen komt enkel glas of verouderd dubbel glas nog wel voor, maar deze glassoorten worden bij het plaatsen van nieuwe ruiten bijna nooit meer gekozen.

Klusbedrijf LVB voor dubbelglas en meer in Breda.
Klusbedrijf LVB - uw ervaren glaszetter in Breda.

Het plaatsen van isolatieglas is duurder, maar het levert uiteindelijk besparingen op. Isolatieglas is namelijk veel efficiënter in het vasthouden van warmte, zodat er geen warmteverlies is tijdens de wintermaanden. Dit heeft een aanzienlijk voordeel voor uw energierekening. Wilt u in Breda wonen of in de buurt? Klusbedrijf LVB is de juiste keuze voor het zetten van glas. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte op maat? Bel ons gerust op 0165 239 700 of vul het contactformulier in om een antwoord te krijgen op al uw vragen.

Andere glas soorten plaatsen

Wilt u nieuwe ramen laten plaatsen? Als expert op het gebied van glas zetten in Breda en omstreken, kunnen wij u helpen. Naast dubbel glas hebben wij een breed assortiment aan glassoorten die bij uw situatie passen. Bent u op zoek naar het beste glas voor uw situatie? Neem contact op met onze experts. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Heeft u een kinderdagopvang en bent u geïnteresseerd in veiligheidsglas? Ons assortiment omvat naast isolatieglas diverse andere glassoorten.

Glassoortenlijst

Naast isolatieglas beschikken wij onder andere over de volgende glassoorten:

  • Brandwerend glas
  • HR++ glas
  • Zonwerend glas
  • Draadglas
  • Hardglas
  • Geluidswerend glas

Op deze website kunt u aanvullende informatie vinden over de mogelijkheden in glassoorten.
Wilt u meer weten over ons? Of wilt u ons direct inschakelen voor glas plaatsen? Neem gerust contact met ons op via 0165 239 700 of via het contactformulier. In Breda en omstreken staan onze glaszetters voor u klaar!

24 uur per dag bereikbaar

Is bij u ingebroken of is bijvoorbeeld een raam in uw winkelpand beschadigd? Bij spoedgevallen kunt u ons 24 uur per dag bereiken en wij zullen er zo snel mogelijk zijn om u te helpen met dit probleem. Bij Klusbedrijf LVB bent u aan het juiste adres!

Klusbedrijf LVB staat voor u klaar in Breda
Over ons

Klusbedrijf LVB is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig stucwerk in de regio Breda. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor de expertise van onze professionals? Wij begrijpen als geen ander het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0165 239 700

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Klusbedrijf LVB

Klusbedrijf LVB is uw vertrouwde partner voor hoogwaardig stucwerk in de regio Breda. Wat kunt u verwachten wanneer u kiest voor de expertise van onze professionals? Wij begrijpen als geen ander het belang van deadlines in de wereld van stucwerk, en daarom garanderen wij een punctuele oplevering, altijd voor 100%.


Wat ons onderscheidt, is onze efficiënte service. In tegenstelling tot veel andere stukadoorsbedrijven kunnen wij u op relatief korte termijn van dienst zijn. Bij Klusbedrijf LVB staat snelheid niet gelijk aan concessies doen aan kwaliteit; wij zijn dé specialist in stucwerk.


Mijn naam is Lorenzo van Beers, en ik ben al geruime tijd actief in het stukadoors vak. Enkele jaren geleden ben ik als zelfstandig ondernemer gestart, en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in de regio, met ervaren vakmensen als mijn gewaardeerde collega's.


Ons team van bekwame vakmensen zet zich dagelijks vol overtuiging in om ruimtes te transformeren. We streven ernaar de beoogde sfeer van een ruimte te begrijpen en te realiseren, waarbij we samen met onze opdrachtgevers ideeën uitwisselen voor het beste resultaat. Pas nadat alle details, van materialen tot kleuren en technieken, grondig zijn besproken, gaan we met een concreet idee aan de slag. Onze vakmensen werken laagje voor laagje om een perfect eindresultaat te bereiken, met oog voor de kleinste details. We streven ernaar de afwerking pas te voltooien als het niet meer beter kan.


Kies voor echt vakmanschap met ons team, dat beschikt over jarenlange ervaring in stucwerk. Naast hoogwaardige dienstverlening hanteren wij scherpe tarieven, waarmee u in deze tijd kunt besparen op verbouwingskosten.


Een offerteaanvraag bij ons resulteert doorgaans binnen 24 uur in een reactie en een op maat gemaakte offerte.


Ook voor spoedklussen staan wij paraat. Indien u snel geholpen moet worden, neem dan direct telefonisch contact met ons op.